Ansök om Sveriges bondförnuftigaste kort !

Agrolkortet är ett Mastercard laddat med bondförnuftiga förmåner. Det ger dig billigare drivmedel på Circle K, OKQ8/Volvo Tanka och Preem; du får bättre försäkringsskydd, bättre hotellpriser och bättre koll på ekonomin. Som medlem i Granngårdens kundklubb får du kortet gratis de första 12 månaderna (ord.pris 150 kr/år).

Bättre försäkringsskydd*

För hemmet är du skyddad vid skador på vitvaror och hemelektronik. För bilen är du skyddad mot förlorade bilnycklar, fläckar och skador på inredningen, feltankat bränsle m.m. För flygresor är du skyddad vid förseningar, missade anslutningsflyg, självriskkostnader och avbeställning.

 

Bättre hotellpriser

Agrolkortet ger dig 20 % rabatt på alla Elite Hotels i Sverige och på särskilt utvalda Smultronställen (herrgårdar och slott).

 

Billigare flygresor

BRA flyg ger dig rabatt på alla inrikesflyg till 12 destinationer via Bromma.

 

Billigare lounger

Visa upp ditt Agrolkort så får du och tre gäster rabatt på Menzies exklusiva lounger på Arlanda och Landvetter. Ni slipper köer, stress och trängsel och kan njuta av mat, alla slags drycker, frukt, snacks och tidningar från hela världen.

 

Billigare tågresor

Upp till 15% rabatt på SJs tågresor. Det finns många fördelar med att ta tåget. Du kan arbeta, surfa med 4G under resan. Du anländer mitt i city och behöver inte leta parkeringsplats.

 

Bättre koll på ekonomin

Du får alla inköp samlade på en månadsavi vilket ger dig upp till 55 dagars räntefri kredit. På Agrolkortet Online kan du följa dina fakturor och se hur mycket kredit du har utnyttjat och vilket belopp du disponerar för tillfället.

Ansök direkt med BankID eller Mobilt BankID

*fullständiga försäkringsvillkor